Det här är le pacte

Le Pacte är en av Nordens största och ledande byråer inom Event och Brand Experience. Vi genomför kontinuerligt projekt i hela Norden och har egna kontor i Stockholm, Malmö/Köpenhamn och Oslo. Vi har även en egen grafisk avdelning där vi skapar allt från logotyper, 3D-skisser, film och grafiska profiler. Till vår hjälp för att aktivera det vi tillsammans med våra kunder skapar har vi också vår trevliga eventpersonal som består av över 1000 personer i hela Norden.

Nordisk karta med Le Pactes kontor utmarkerade i Stockholm, Malmö / Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

Nordisk täckning

Le Pacte har egna kontor i Stockholm, Malmö/Köpenhamn och Oslo. I Finland har vi en grym samarbetspartner, som bistår oss vid lokala produktioner.

Illustration av de tjänster som Le Pacte erbjuder: eventpersonal, offentliga & pr event, sponsorskap, butik-event, B2B, Design, Digital interaktion och förvaring.

Våra tjänster

Le Pacte är en fullservice Brand Experience-byrå med hjärtat i event. Vi arbetar dagligen med stora och små publika- och interna event, sponsring samt olika grafiska projekt. Le Pacte har djup kunskap och erfarenhet av att aktivera varumärken och företag i alla typer av miljöer.

EVENT CREW

På Le Pacte arbetar årligen cirka 1000 personer med olika typer av aktiveringar som eventpersonal. Vi rekryterar kontinuerligt och söker alltid engagerande personer som vill bistå oss att aktivera våra kunders varumärken.